Nestesäiliöiden valmistus

TURVALLINEN NESTEIDEN KÄSITTELY

Kestäviksi ja turvallisiksi havaituissa Motoplast-monikäyttösäiliöissä nesteiden käsittely ja varastointi tapahtuu ilman häiriöitä.

Lataa tietopaketti

Lataa tästä värikäs tietopaketti teollisuuden alihankinnasta.
Tiedosto lähetetään sähköpostiisi.  Ratkaisumme nesteiden käsittelyyn

  Ympäristöystävälliset öljysäiliöt

  Teräksisellä valuma-altaalla varustetut sarjasäiliömme soveltuvat erinomaisesti palavien nesteiden varastointiin täyttäen CE-merkinnän edellyttämät vaatimukset.  Öljysäiliöidemme teräspeltiset ja 1500 litraisen säiliön vaihtoehtoinen muovinen valuma-allas ovat turvallisia ja soveltuvat niin yksittäis- kuin riviasennuksiin. Teräspeltiset valuma-altaat toimitetaan altaan pohjan ja lattian väliin sijoitettavalla tuuletusmatolla varustettuina.

  CE-merkittyjä säiliöitä on kolmea eri tilavuutta: 1000 ltr, 1500 ltr ja 2000 ltr.

  Jäteöljysarja

  Motoplast säiliöt ja niiden putkisto on suunniteltu jäteöljyn turvalliseen varastointiin ja vaatimusten mukaiseen imusiirtoon säiliöautoon.  Ruostumaton teräspeltinen valuma-allas suojaa säiliötä ja on tiivis. Sarjaan kuuluva muovinen tuuletusmatto sijoitetaan lattian ja valuma-altaan pohjan väliin.

  CE-merkittyjä säiliöitä on kolmea eri tilavuutta: 1000 ltr, 1500 ltr ja 2000 ltr.

  Voiteluöljysarja

  Motoplast säiliöt ja niiden putkisto on suunniteltu voiteluöljyjen turvalliseen varastointiin ja vaatimusten mukaiseen painetäyttöön säiliöautosta.  Ruostumaton teräspeltinen valuma-allas suojaa säiliötä ja on tiivis. Sarjaan kuuluva muovinen tuuletusmatto sijoitetaan lattian ja valuma-altaan pohjan väliin.

  CE-merkittyjä säiliöitä on kolmea eri tilavuutta: 1000 ltr, 1500 ltr ja 2000 ltr.

  Universal säiliöt

  Valmistuksestamme löytyy myös monikäyttösäiliöitä eri käyttötarkoituksiin erilaisille nesteille. Polyeteenimuovi kestää erinomaisesti happoja ja emäksisiä nesteitä sekä polttoaineita. Materiaali soveltuu hyvin myös elintarvike käyttöön tarkoitetuille nesteille.

  Työajoneuvojen yleispaisunta säiliöt

  Valmistamme paisuntasäiliöt korkeaa lämpötilaa ja painetta kestävästä polyamidista vaativiin sovelluksiin, missä säiliöltä vaaditaan rakenteellista lujuutta ääriolosuhteissa.

  Tankkausasemat

  Suunnittelemme ja valmistamme nesteiden varastointiin sekä tankkauskäyttöön säältä suojattuja, lukittavia ja tarvittaessa lämmityksellä varustettuja 10 – 40 jalan kontteja. Kontteihin saadaan sijoitettua Motoplast 1000 ltr, 1500 ltr tai 2000 ltr sarjasäiliöitä erilaisille nesteille joko yksittäin tai usean säiliön patteristoksi.

  Palvelumme

  Olemme menestykkäästi valmistaneet jo 40 vuoden ajan Rotaatiovalamalla muovituotteita kotimaisille ja ulkomaisille teollisuus asiakkaillemme. Toimivan palvelumme varmistavat osaavan henkilöstömme ja ISO90001:2015 sertifioidun laatujärjestelmän lisäksi

  • Teollinen muotoilu

  • Tuotesuunnittelu käyttäen Solidworks ja Autovue ohjelmistoja

  • Muottisuunnittelu ja -valmistus

  • Materiaalien koestus laboratorio

  • Protovalmistus ja tuotekoestukset

  • LEAN tuotantojärjestelmä

  Asiakkaitamme