Ei tuotteita ostoskorissa

Rotaatiovalulla mahdoton - mahdolliseksi.

Klikkaa, saat paluuviestinä värikkään tietopaketin.
(Power-Point 3,4MB)

Etusivu > Rotaatiovalu > Öljysäiliöt > Msonic

m-Sonic pinnankorkeusmittari

Motoplastin maahantuoma m-Sonic-mittauslaite pitää huolen siitä, että öljysäiliö ei pääse huomaamatta tyhjenemään.

m-Sonic-ultraäänimittauslaite koostuu öljysäiliön yläpintaan asennettavasta lähettimestä, vuotoilmaisimesta, kierreadapterista ja vastaanottimesta, joka liitetään asuintiloissa pistorasiaan. Laitteen vastaanottimessa on nestekidenäyttö, josta öljyn pinnankorkeus voidaan lukea milloin vain. Lähettimen ja vastaanottimen toimintasäde on noin 200 metriä.

Erillinen säiliön ja valuma-altaan välitilaan asetettava vuotoilmaisin aiheuttaa hälytyksen vastaanottimessa, jos valuma-altaan pohjalle on joutunut öljyä. Kierreadapterin avulla lähetin voidaan helposti kiinnittää säiliön omiin yläyhteisiin tai se voidaan asentaa ruuveilla suoraan säiliön yläpintaan porattuun reikään.

Kun nesteen pinnankorkeus saavuttaa ennalta asetetun alarajan eli noin 20 prosenttia säiliön korkeudesta, vastaanottimen näyttöön ilmestyy tankkauspistoolin kuva ilmaisemaan täytön tarvetta. Mikäli säiliötä ei täytetä ja öljyn pinnankorkeus laskee alle 5 prosenttiin säiliön korkeudesta, vastaanottimen punainen LED-valo alkaa vilkkumaan antaen samalla äänihälytyksen. Erillinen hälytys laukeaa myös mikäli vuotoilmaisin havaitsee säiliön ja valuma-altaan välisessä tilassa nestettä, ehkäisten vahingollisten öljyvuotojen synnyn.

m-Sonic on valmiiksi kalibroitu toimimaan Motoplastin öljysäiliöissä. Mittari käy kuitenkin kaikkiin säiliötyyppeihin ja mittaa pinnankorkeuden jopa 3 metrin korkuisista säiliöistä. Vastaanottimen voi kytkeä vaikkapa olohuoneeseen, eikä öljyn loppuminen pääse yllättämään. Laite on huoltovapaa ja litiumpatteri erittäin pitkäkestoinen. Motoplastin maahantuoma ultraäänimittari on tällä hetkellä ainoa laatuaan kotimaan markkinoilla.

Mittarin asennukseen suosittelemme ammattilaista. Tuotetta myyvät ja asentavat öljysäiliöurakoitsijat, ja itseään lähinnä sijaitsevat asennusliikkeet löytää osoitteesta:

www.lammitysenergia.fim-Sonic pinnankorkeusmittari

mSonic käytto- ja asennusohje.pdf [887.8 KB]